Facebook Tlf. +47 638 20 200 | Epost :

Kosmetisk tannpleie/estetisk tannpleie

Kosmetisk tannpleie eller estetisk tannpleie/tannbehandling som den også kalles innretter seg på å forbedre våre tenners utseende og estetiske inntrykk. På denne måten skiller kosmetisk tannpleie seg fra tradisjonell tannpleie som i første omgang tar hånd om rent medisinske behov.

I en tid hvor vårt ytre blir viktigere for vår indre velvære spiller imidlertid begge disse spesialiseringene en viktig rolle. Sammen får de oss til å bli friskere, se bedre ut og derfor også ha det bedre.

Denne seksjonen handler om estetisk tannpleie og hvordan den kan forbedre utseendet ditt. Ettersom kosmetisk tannpleie handler om et ønske om penere tenner heller enn et behov, er det viktig at du som konsument innhenter god informasjon om de ulike behandlingsalternativenes muligheter og begrensninger.

  • Estetisk tannbehandling handler om justeringer av tennenes utseende. Med moderne teknikker kan man idag forbedre både tennenes farge og form.
  • Misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger trenger ikke å være et problem. I dag finnes det flere alternativer for deg som ønsker et vakrere smil.
  • Bleking har blitt en vanlig metode for å få bukt med misfargede eller gule tenner. Skallfasetter finnes for den som vil korrigere både farge og form.
Vi vil snakke med deg!